تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/08/23 - 15:36
کد خبر: 450446

قوه قضائیه: حال "حسین رونقی" خوب است و به‌زودی مرخص خواهد شد

قوه قضائیه: حال "حسین رونقی" خوب است و به‌زودی مرخص خواهد شد

مرکز رسانه قوه قضائیه با بیان اینکه اخبار غیردقیق از وضعیت جسمی "حسین رونقی" منتشر شده اعلام کرد: حال وی خوب است و هیچ احیای قلبی صورت نگرفته است و رونقی به‌زودی مرخص خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، از ابتدای بازداشت حسین رونقی، جریان‌های خبری خاص سعی بر بحران‌نمایی از وضعیت جسمی این فرد داشتند و از همان ابتدا تیم جریان‌ساز خبری ادعایی مبنی بر وارد آمدن آسیب جسمی به وی را مطرح کردند که پیگیری‌های به عمل آمده نشان می‌دهد ادعاهایی از جنس آسیب رسیدن به پاهای این فرد به هیچ وجه صحت نداشته است.

بحران‌سازی پیرامون اخبار مربوط به حسین رونقی البته از چند روز پیش و با خبر مربوط به اعتصاب غذای وی وارد فضای جدیدی شد تا اینکه روز گذشته و بنا به تشخیص پزشک زندان که وضعیت سلامت رونقی را به صورت لحظه‌ای رصد می‌کرده است، او به منظور دریافت درمان تکمیلی به بیمارستان خارج از زندان اعزام‌ می‌شود.

در پی اعزام رونقی به بیمارستان خارج از زندان بود که برخی اخبار کاملاً دروغ مانند اینکه قلب وی موقع رسیدن به بیمارستان از کار افتاده و او در بیمارستان احیا شده است در فضای مجازی و رسانه‌های معاند منتشر شد تا مخاطبین این اخبار احساس کنند وضعیت جسمی حسین رونقی وخیم است.

پیگیری‌های خبرگزاری میزان اما نشان می‌دهد چنین اخباری به هیچ وجه صحت نداشته و وی با شرایط حاد جسمانی به بیمارستان منتقل نشده بوده و تصمیم اعزام به بیمارستان برای جلوگیری از وقوع هرگونه شرایط بالینی نامناسب صورت پذیرفته است.

بنابراین گزارش حال عمومی رونقی خوب و کاملاً پایدار است و وی به‌زودی از بیمارستان مرخص می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top